Popolini Wolbroek

De prijs is zichtbaar na inloggen
Artikelnummer
07020000

Deze fijngebreide luierbroek, dubbelgebreid, van wol draagt heerlijk, zowel overdag als 's nachts, en wel hierom:

- Wol ademt volledig en transporteert als het ware het vocht door de broek heen zodat hij perfect is voor gebruik 's nachts, als je kind langer in een luier ligt dan overdag
- Het voorkomt een geïrriteerde huid omdat die huid goed kan ademen
- Het bed blijft droog

Waar moet gedacht worden bij het gebruiken van een Wolbroek?
De wol kan veel vocht absorberen, maar belangrijk is ook dat de luier voldoende kan absorberen. Vooral voor de nachtluier kan een extra (bamboe) inlegger dan nuttig zijn. Vóór het eerste gebruik moet de Wolbroek waterafstotend gemaakt worden door hem te behandelen met lanoline. Hiervoor kan "Wolkuur" gebruikt worden. Van 2 eetlepels maak je een badje waarin de Wolbroek een nacht moet weken. Het wassen kan het beste met een wolwasmiddel (met lanoline).

De Wolbroeken van Popolini zijn grotendeels gemaakt van wol afkomstig uit de biologische dierhouderij. Het welzijn van het dier staat hierbij voorop en er wordt met respect met dieren omgegaan. Het voer mag niet genetisch gemodificeerd zijn, de voortplanting van de dieren gebeurt op natuurlijke wijze en handelingen die bij de reguliere wol gepleegd worden, zijn verboden. Het gebruik van pesticiden is verboden, ook voor de weiden waar de dieren grazen.

Merk Popolini
Materiaal Wol
Soort artikel overbroekje