TotsBots Easyfit ChimPANTzee

De prijs is zichtbaar na inloggen
Artikelnummer
12395500

De Easyfit Star is de ideale luier voor mensen die graag wasbaar willen gebruiken maar ook op zoek zijn naar het gemak van wegwerp. Veel makkelijker dan dit wordt het niet! Het model is daarom favoriet bij kinderdagverblijven en grootouders omdat het net zo makkelijk werkt als wegwerp. De Easyfit gaat van de stapel om de billen en van de billen in de machine.

Hij absorbeert geweldig goed omdat de binnenlaag is gemaakt van soepele bamboeviscose, dezelfde stof die voor de populaire Bamboozle Stretch wordt gebruikt.

Het is een zogenaamde one-size luier, dit betekent dat je voor de gehele luierperiode maar 1 maat nodig hebt. Met drukknoopjes maak je hem op maat, je hoeft ze pas weer te verstellen als je kindje uit die maat gegroeid is. Ook zijn one-size luiers erg handig als je twee kinderen tegelijk in de luiers hebt.

Voor extra absorptie zijn bamboe inleggers ideaal: deze zijn eventueel ook dubbelgevouwen in de Easyfit te gebruiken op de plek waar je de absorptie het meeste nodig hebt, zonder dat het een te groot pakket wordt.

Deze luier zit bij de meeste kinderen van 4 tot 16 kg prima.   

Kleur ChimPANTzee
Merk TotsBots
Materiaal 2 lagen bamboeviscose met waterproof PUL buitenlaag van gerecycled polyester
Soort artikel luiers